När dina medarbetare behöver lugn och harmoni

Cocoon är ett litet rum i rummet där du är skyddad från buller och puls runt dig och där också allt bakgrundsbrus dämpas. Du kommer att uppleva lugn och koncentration och möjlighet att ägna dig åt egna tankar.

Möjlighet till avskildhet

COCOON är värdefull för företag, där man vill erbjuda sina medarbetare möjlighet till avskildhet. För att koncentrera sig vid läsning, telefonsamtal, mm, eller en paus för att minska stressnivån.

Prisbelönt dansk design

COCOON är designad av den danska möbelarkitekten Carsten Buhl. I slutet av 2015 fick COCOON priset för bästa design vid Boutique Design-utställningen i New York.

Inbyggda högtalare kan anslutas till din Smartphone/Smartpad med Bluetooth, så att du kan lyssna på favoritmusik medan du sitter i COCOON.

I taket i COCOON sitter 3 LED-ljuskällor, där du kan justera ljusnivån. Det betyder att du kan sitta ostörd och läsa eller göra handarbete till exempel.

COCOON har också en specialdesignad fotpall som ger en ergonomiskt korrekt och bekväm sittställning. Här kommer du verkligen kunna ladda batterierna.

Kontakta våra rådgivare

Vill du veta mer eller har frågor kring produkten? Kontakta gärna en av oss.

Prova i er verksamhet

För oss är det viktigt att ni får ett återhämtningskoncept som fungerar just för er. För att ge er tillfälle att utvärdera och tycka till om konceptet får ni prova det på er arbetsplats innan ni bestämmer er.