Referenser

Läs om hur våra kunder upplever och använder våra produkter

Ewa Hamrin – Rådgivare bolån

”Konceptet kring massagestolen hjälper mig att stänga av allt som är omkring mig för en stund och ladda ny energi.”

Kurt Karlsson – Skänningeanstalten

”Det är mentalt ansträngande att hela tiden vara vaken för hur alla interner mår och att se till att inget händer som inte ska hända. Då är det enormt viktigt att få gå undan ibland, vara för sig själv och stänga av alla tankar och intryck. Därför ser vi att stolen och det mentala programmet för oss är bättre än en mänsklig massör. Vi hade massör hos oss förut, men många uttrycker att det är skönare att få gå in i ett rum och vara helt ensam en stund.”

Kent Ramström – Atlas Copco Secorocs distributionscenter, Fagersta

”Massagen i stolarna är helt fantastisk och den mjukar verkligen upp musklerna. Det är något som behövs när man jobbar som vi gör. På vårt lager är det manuell hantering med många tunga lyft och periodvis stressigt för att få allt klart i tid, vilket lätt sätter sig i kroppen.”

Ulrik Bylander – Lärare och Lärarförbundets ordförande, Arvidsjaur

”Det är en stor mental belastning i skolans värld – många viljor och känslor. Att gå undan en stund, stänga av alla ljud och stoj och slappna av i stolen gör att jag laddar batterierna och orkar mer.”

Susanne Bengtsson – Sjuksköterska på Mälarsjukhuset, Eskilstuna

”Att jobba inom vården är många gånger mentalt ansträngande. Det är även krävande fysiskt med tunga lyft, obekväma arbetsställningar och stress som sätter sig i kroppen. Då hjälper det att ta 15 minuter i massagefåtöljen. Det är så skönt att få massagen, lyssna på avslappningsinstruktionerna och glömma allt annat för en stund. Jag känner verkligen att jag både orkar fysiskt bättre och har mer att ge till våra patienter efter att ha laddat ny energi i stolen.”

Pär Wallgren – Swedbank, Sundsvall

”Jag använder massagefåtöljen för att komma ner i varv. Arbetsdagarna är ofta väldigt intensiva med mycket tidspress och späckat schema. Att få ett andningshål där jag kan släppa alla tankar och bara koppla av det gör att jag känner mig klarare i huvudet och får en energikick. Att ligga i massagefåtöljen och lyssna på avslappningsinstruktionerna gör det lättare att släppa taget om alla tankar och bara finnas.”

Bengt Jarl – verksamhetschef Rättspsykiatri Västmanland, Sala

”Som chef för en rättspsykiatrisk klinik ser jag personalens hälsa och välmående som direkt avgörande för att arbetet på avdelningarna ska fungera. Patientklientelet är tungt och personalen utsätts för stora påfrestningar, såväl fysiskt som mentalt. För att hålla kropp och själ i trim krävs därför goda möjligheter till återhämtning.Vi såg därför Ergonova återhämtningsfåtölj som en personalvårdande möjlighet och vi har inte blivit besvikna. Vi har nu haft fåtöljen i ett drygt halvår, och jag lovar att den används flitigt. Flera av våra 140 medarbetare använder fåtöljen regelbundet och lovordar möjligheten till avskildhet, avkoppling och återhämtning.”

Marianne Larsson – Ekonomistyrning i Västerås

”Vi är jättenöjda med stolen. Alla som inte är ute och åker försöker åtminstone att använda den två ggr/veckan. Vad vi lärt oss vi som använder den mest, är att kontinuitet är viktigt för att generera bra massageresultat.
Vi ser en otrolig inbesparing av tid att inte behöva åka iväg till massör – hitta parkering – få massage 40 min – åka tillbaka till kontoret. Nu går vi ner och kör 16 min thats it.”