Innovativ och rogivande

Gungstolsterapin är en innovativ och lovande metod som har en positiv effekt för välbefinnandet bl.a. hos personer med förvärvad hjärnskada, som drabbats av demens, ADHD eller autismspektrumstörningar.

Vibrationsmadrass – uppgradering till ErgoNova Gungstolen®

Nu kan ErgoNova Gungstolen® uppgraderas ytterligare. Vibrationsmadrassen är ett helt nytt tillbehör till gungstolen, som ökar gungstolens användningsmöjligheter.

Gungstolarnas Rolls-Royce

ErgoNova Gungstolen® är en modern gungstol, den går under smeknamnet Gungstolarnas Rolls-Royce. Den har tre automatiska program med försiktiga rörelser. Den kan ställas in efter varje användares specifika behov och är en fantastiskt skön och rogivande gungstol. Den är inte större än en vanlig fåtölj och tack vare hjulen är den enkel att flytta.

Enkel att använda dagligen

Stolen manövreras med hjälp av en lätthanterlig fjärrkontroll. Alla funktioner som program, rörelser, musik och stolinställningar styrs med ett lätt tryck på fjärrkontrollen. ErgoNova Gungstolen® är ändamålsenligt utrustad för enkel och praktisk användning. Bland annat med öppningsbara sidostöd, hjul och inkontinensskydd.

Instruktionsfilm ErgoNova Gungstolen

Längd 14 minuter 13 sekunder

Informationsfilm ErgoNova Gungstolen

Längd 2 minuter 25 sekunder

Kundintervju ErgoNova Gungstolen

Längd 1 minut 27 sekunder

Kontakta våra rådgivare

Vill du veta mer eller har frågor kring produkten? Kontakta gärna en av oss.

Prova i er verksamhet

För oss är det viktigt att ni får ett återhämtningskoncept som fungerar just för er. För att ge er tillfälle att utvärdera och tycka till om konceptet får ni prova det på er arbetsplats innan ni bestämmer er.