Därför är ErgoNovas relaxfåtölj ett självklart val

Ett val av ErgoNovas relaxfåtölj är samtidigt ett val av snygg design, uppiggande avslappningsprogram och hög bekvämlighet – estetik och funktion på en och samma gång.

Nya krafter under vilan

Njut av den skönaste avkopplingen i ErgoNovas stilrena relaxfåtölj. Den klassiska designen gör att fåtöljen pryder sin plats överallt, den passar lika bra i hotellfoajén som på spaet, i vardagsrummet och på kontoret.

En ny favoritplats

Relaxfåtöljens ligg- och sittlägen är steglöst inställbara, vilket ger valmöjligheter och bästa liggkomfort för att njuta av en bok eller en film eller bara att koppla av med eller utan musik. Audioingången gör det dessutom möjligt att själv välja musik eller lyssna på ljudböcker.

Välj mellan tre program

Gung- och musikprogrammen är anpassade till varandra och bidrar till en djupgående återhämtning av både kropp och själ. Oavsett om du vill ha en kort återhämtningspaus, ett långt avslappningsprogram eller hjälp att somna – ErgoNovas relaxfåtölj ger dig nya krafter och ett skönt välbefinnande.

Kontakta våra rådgivare

Vill du veta mer eller har frågor kring produkten? Kontakta gärna en av oss.

Prova i er verksamhet

För oss är det viktigt att ni får ett återhämtningskoncept som fungerar just för er. För att ge er tillfälle att utvärdera och tycka till om konceptet får ni prova det på er arbetsplats innan ni bestämmer er.